Etiquetes

, , , , , , , , , , ,

El proper dijous dia 7 de març a les 11.30 h del matí, Crèdit Andorrà i el Cercle de les Arts i de les Lletres faran la presentació del volum 9 dels Quaderns d’Estudis Andorrans a l’edifici Crèdit Centre (Avinguda Meritxell número 80 d’Andorra la Vella).

El llibre, editat amb el suport de Crèdit Andorra, serà presentat per Benigne Marquès i Sala, director dels Quaderns d’Estudis Andorrans, per Joan Burgués i Martisella, president del Cercle de les Arts i de les Lletres, i per Josep Peralba, conseller delegat de Crèdit Andorrà. Hi assistiran altres membres de la Junta del Cercle: Maria Carme Jaumot i Simó Duró.

Quaderns d'Estudis Andorrans 9

El volum té les presentacions d’Antoni Pintat Santolària, president del Consell d’Administració de Crèdit Andorrà i del president del Cercle de les Arts i de les Lletres de les Valls d’Andorra, Joan Burgués i Martisella. Tothom està invitat a l’acte.

L’índex del volum està compost per:

  • Els documents del fons Caboet-Castellbò de l’Arxiu Capitular d’Urgell (1237-1389) per Benigne Marqués i Sala.
  • Els darrers vescomtes de Cerdanya i el casal de Castellbò per Carles Gascón i Chopo.
  • Els límits dels termes i dels emprius de les poblacions de Sant Julià de Lòria i d’Arcavell als segles XIV-XV per Laia Creus i Gispert.
  • Simó de Guardiola, bisbe d’Urgell i príncep sobirà de les Valls d’Andorra (1827-1851) per Enric Moliné i Coll.
  • Les pintures murals de Sant Esteve d’Andorra: un cicle pasqual de 1200 per Rosa Alcoy i Pedrós i Montserrat Pagès i Paretas.
  • El pintor Josep Oromí i Muntada (1837-1915): unes notes biogràfiques per Benigne Marqués i Sala
  • L’obra pictòrica de Josep Oromí Muntada a Coll de Nargó i Andorra per M. Mercè Pujol i Ribera.
Crèdit Andorrà