Etiquetes

, , , , , , , , , , , , , ,

Ahir a la tarda als locals del Cercle a Escaldes, els diferents jurats dels Jocs Florals, es van reunir per primer cop per tal de començar atorgar els diferents premis.

Finalment, i desprès del darrer recompte d’obres presentades, les dades finals de participació dels XLIV Jocs Florals Infantils i Juvenils de la Llengua Catalana del Principat d’Andorra, que organitza el Cercle de les Arts i de les Lletres, ha registrat un nou rècord de participació.

Si fa uns dies vam anunciar que s’havia arribat a un total de 240 poemes presentats i admesos, en comprovar que complien les bases de les convocatòries. Ara podem anunciar que finalment la xifra s’aproxima a les tres-centes obres presentades. Més exactament 289 obres. Fet que el converteix en l’any de major participació de tota la història dels Jocs Florals organitzats pel Cercle de les Arts i de les Lletres.

Us recordem que l’acte d’entrega dels diferents Premis dels Jocs, amb presència de la reina, les dames i diverses autoritats, se celebrarà el diumenge dia 9 de juny vinent, a les 12 del migdia, a l’auditori del Palau del gel de Canillo. L’acte és obert a tothom.