Etiquetes

, , , , , , , , , , , ,

Invitacicó Jocs Florals 2013

Jocs Florals Infantils i Juvenils d’Andorra

Jocs Florals JuvenilsAquest proper diumenge dia 9 de juny a les 12 del migdia, a l’auditori del Palau del gel de Canillo i amb presència de la reina, les dames i diverses autoritats, es celebrarà la cerimònia d’entrega dels diversos Premis del XLIV Jocs Florals Infantils i Juvenils de la Llengua Catalana del Principat d’Andorra, que organitza el Cercle de les Arts i de les Lletres, i que aquest any ha registrat un rècord de participació amb un total de 289 poemes.

Jocs Florals AndorraRecordarem que el certamen es divideix en les dues categories: infantil, oberta a nens i nenes d’entre deu i 14 anys, i juvenil, per a nois i noies d’entre 15 i 20. A cadascuna de les dues es preveuen els premis tradicionals en els jocs florals d’arreu: la Flor Natural, a la millor poesia que canti l’amor; Englantina, a la millor composició de caràcter patriòtic; Viola, al millor que exalti la fidelitat als valors espirituals; i Premi Extraordinari, a la millor poesia de tema lliure.

El certamen està patrocinat pel Govern d’Andorra, el Consell General i el Comú de Canillo, amb la col·laboració de Crèdit Andorrà.