Etiquetes

, , , , , , , , , , , , , ,

BRUIXERIA ANDORRANA I PIRINENCA

Conferència de Robert Pastor

Conferència de Robert Pastor: Bruixeria andorrana i pirinenca

El Cercle de les Arts i de les Lletres dintre del cicle de conferències d’aquest any 2103, es complau a convidar-lo a la conferència: Bruixeria andorrana i pirinenca amb la participació de l’escriptor i periodista Robert Pastor, autor del llibre Aquí les penjaven, Premi Principat d’Andorra 2003. Joan Burgues i Martisella i Simó Duró faran la presentació de l’acte.

Robert Pastor i Castillo, nascut a València (l’Horta), és llicenciat en ciències de la Informació per la universitat del País Basc i té una llarga i fructífera trajectòria professional. Fa 45 anys que treballa com a periodista; els darrers 20 al país, on ha estat successivament cap de redacció i subdirector del Diari d’Andorra i director de 7 Dies. Des de la jubilació, continua escrivint al Diari i al Deia, al País Basc. És autor d’una vintena de llibres, en espanyol i en català. Entre aquests darrers, i publicats a Andorra, el poemari Mai no tornaràs a Ítaca, Ulisses –accèssit al premi Grandalla de poesia en la Nit Literària- Un segon llibre de poemes: Entre l’aigua i la pedra; i Aquí les penjaven, premi Principat d’Andorra d’Investigació històrica a la Nit Literària, on ha estat guardonat dues vegades amb el Tristaina del Periodisme i amb un accèssit a l’assaig de prospectiva “Què ens hi juguem?”, sobre la implantació i regulació dels jocs d’atzar al país, poc abans de l’aprovació de la Llei del bingo.

La conferència tindrà lloc a la llibreria La Puça, carrer Joan Maragall, 14, d’Andorra la Vella, el proper dimarts dia 18 de juny, a les 20 hores.