Etiquetes

, , , ,

52 obres rebudes per a la Nit Literària

Aproximadament a una setmana per al tancament del termini de presentació d’obres per participar a la Nit Literària Andorrana que organitza el Cercle de les Arts i de les Lletres s’han rebut ja un total de 52 originals. Pel volum de participació destaquen les novel·les aspirants al Fiter i Rossell, que dota el Govern d’Andorra (10) i a dos dels dotats per Crèdit Andorrà: el Grandalla de poesia i el 50è aniversari de la mateixa entitat, de teatre (8).

Com a contrast, encara no s’havia rebut cap original aspirant als premis d’Investigació històrica, que dota el Consell General, ni a cap de les dues modalitats del Tristaina de periodisme, que dota Andimesa.

El termini de presentació d’obres acaba el proper dia 21 de setembre, totes les obres rebudes en els dies immediatament posteriors que portin data dia 21 o anterior dels correus des d’on hagin estat enviades seran admeses. Els diversos premis s’entregaran el dijous dia 21 de novembre a Andorra la Vella.

Podeu llegir les bases completes del certamen, i de cadascun dels premis a la pàgina web del Cercle: http://www.cercleartsilletres.net