Etiquetes

, , , , , , , , , , , , , , , ,

arts_andorra2013_4519

Premis de disseny gràfic que dota el Govern-Ministeri de Cultura.

Categoria de llibres monografies. Premi andorra’s challenge de Banca Mora. Fet per CAL COMUNICACIÓ Tel. 866400

Premi de cartell MANA CULTURAL RUSA a la Sra. Jenifer de 9MK

Premi objectes de disseny gràfic a la col•lecció “NINES” De la Sra Jenifer Ferrer de 9MK

Premi a la publicació periòdica s’ha declarat desert.

Premi als embolcalls i/o presentadors a: NURIA PUBLICITAT pel el disseny del CD del grup musical HYSTERIOFUNK

Premi a la millor disseny de pagina WEB a Empresa Pìxel. http://www.pixelconcepte.com

Modalitats de pintura i escultura, dotats per Crèdit Andorrà

Reunit el jurat del Premi de pintura del XIX cartell de premis Andorra 2013, format per Gemma Martín i Mireia Martos Sandoval, vistes les obres presentades, acorda: No dotar cap premi ni accèssit.

Reunit el jurat del Premi d’escultura, del XIX Cartell de premis Andorra 2013, format per Francesc Rodríguez, Josep Maria Ubach i Gemma Martín, vistes les obres presentades, acorda: No dotar el primer premi. Dotar amb un accèssit de 1.000 euros l’obra “Homenatge a Velázquez”, de la qual en resulta autora Alejandrina Camilo, de Castellbisbal.

Premi de dibuix, dotat per Illa Carlemany
Reunit el jurat del premi de dibuix del XIX Cartell de Premis Andorra 2013, format per Marina Berruezo i Robert Pastor, vistes les obres presentades, coincideixen a atorgar el primer premi, dotat amb 1.000 euros a l’obra “Coll de Nargó”, de la qual en resulta autor . Xavier Bobet, d’Andorra.

Premi de Fotografia dotat per Foto Cine Color
Reunit el jurat del XIX Cartell de Premis Arts Andorra 2013 en el premi de Fotografia dotat per Foto Cine Color i format per Nour-dine Mimoun, Iván Blanco i Joan Burgués, han emès el següent veredicte després d’examinar les 20 col•leccions de 4 obres presentades.

Declarat el primer premi desert, atorgar el segon ha la col•lecció de Marc Dolci. Atorgar el trofeu Foto Cine Color a la col•lecció de Marc Reyes. Atorgar un accèssit a la col·lecció de Francisco Fernández. Els finalistes han estat Maria Gracia de la Hoz, Jean Luc Herbert i Luisma Barrio.