Etiquetes

, , , , , , , , , , , , , ,

El Centre de congressos lauredià va ser l´escenari ahir a la nit del lliurament dels premis Arts organitzats pel Cercle de les Arts i de les Lletres. En total es van presentar 86 originals repartits entre cinc categories.
La 21a edició va deixar clar que els premis gaudeixen de bona salut i tendeixen a la internacionalització, ja que bona part dels originals que concorrien provenien de fora del país.

http://www.andorradifusio.ad/Noticies/josep-platja-ernest-descals-i-fernando-bravo-principals-guardonats-als-premis-arts?filevideo=compartirvideortva

En les tres categories principals els guanyadors van ser artistes forans. El gironí Josep Platja es va endur el guardò principal en pintura. Ernest Descals, de Manresa, es va endur el premi de dibuix, mentre que l´urgellenc Fernando Bravo rebia el primer premi d´escultura. El president del Cercle de les Arts i de les Lletres, Josep Burgués, destacava que els guardons van néixer com un aparador per promocionar artistes joves que no tenien una categoria internacional.

En la categoria de fotografia el primer premi va ser per Diego Pedra, mentre que en disseny gràfic, Núria Publicatat es va endur els corresponents a llibres i publicació periòdica i l´empresa 9MK els destinats a cartells i fullets.

Informa: Rosa Alberch – Andorra Televisió