Etiquetes

, , , , , , , , , , , ,

Exactament 205 poemes han estat presentats a les edicions d’aquest any dels Jocs Florals infantils i juvenils de la Llengua catalana a Andorra, que organitza el Cercle de les Arts i de les Lletres.

D’aquesta xifra global, 71 concorren a la categoria infantil i 134 a la juvenil, repartits entre les quatre modalitats de cada categoria: Flor natural, a les composicions que lloen l’amor, Englantina, als de caràcter patriòtic, Viola, per als que destaquen els valors morals i Premi Extraordinari, de tema lliure.

El jurat de la categoria infantil està format per Maria Domingo, Dolors Iglesias i Simó Duró, amb Robert Pastor com a secretari-mantenidor.

El de la categoria juvenil l’integren Elena Aranda, Josefina Obiols, Miquel Àngel Aniés i Maria del Carme Jaumot com a secretària-mantenidora.

La festa de proclamació dels premis i lliurament dels guardons tindrà lloc aquest diumenge vinent, dia 26 de maig, a les dotze el migdia, a la sala d’actes del comú d’Escaldes – Engordany, amb assistència d’autoritats nacionals i parroquials.

Els Jocs Florals estan patrocinats pel M. I. Govern, amb les col·laboracions del comú de la parròquia corresponent per torn rotatori (en aquest cas, el d’Escaldes – Engordany) i de Crèdit Andorrà.