Etiquetes

, ,

Avui dia 4 d’octubre, a les 19,30, a la llibreria La Puça tindrà lloc la presentació de la novel·la guanyadora del Premi Fiter i Rossell corresponent a la Nit literària andorrana any 2018.

La presentació anirà a càrrec de la M.I. Senyora Sílvia Riva, Ministra de Cultura, la Senyora MariCarme Jaumot, presidenta adjunta del Cercle de les Arts i de les Lletres, Robert Pastor, jurat del premi, Eulàlia Pagès de Pagès Editors i el mateix autor Ignasi Serrahima.

La mare del temps conta la història d’en Siscu, un nen a qui la mare se li suïcida quan ell té només sis anys i és adoptat pels seus extravagants oncles. Conviurà i creixerà amb un escriptor d’èxit mitjà, una tia malalta, una cosina massa inquieta i tota una rècula de personatges excèntrics entre els que hi haurà un poeta anglès, una infermera búlgara, l’ànec Mozzarella i un parell de iaies entranyables. És una història de creixement, d’afirmació de la pròpia identitat, de renaixements, de recerca d’una figura maternal, la mare d’aquell temps que se’ns escapa. Però en Siscu no sap que el destí l’encamina cap a una vetlla de Nadal en què totes les circumstàncies de la seva vida semblen convergir de la manera més desgraciada. Descobrirà que, al cap i a la fi, “la vida la vivim sols”…

Llibrería La Puça C. la Llacuna, 2, Andorra la Vella - Telèfon: 827726