Els Jocs Florals Infantils i Juvenils de la Llengua catalana a Andorra han quedat ajornats. El Cercle de les Arts i de les Lletres, entitat organitzadora, ha pres la decisió -seguint les directrius del Govern, davant l’epidèmia de la Covid-19-, d’ajornar-los fins a la primavera de l’any vinent. (2021), donada la concentració d’esdeveniments aquesta tardor, entre els quals destaca la celebració de la Cimera Iberoamericana.

Recordem que la festa del lliurament dels premis estava prevista a finals de maig d’aquest any a la parròquia de Canillo, seguint l’ordre rotatori i protocol·lari de les parròquies.

El certamen anyal de poesia per a nens i joves té com a patrons el Govern, el Consell General i, en la present edició, el Comú de Canillo, amb la col·laboració de Crèdit Andorrà i acostuma a tenir una gran participació, sobretot d’alumnes de primària i secundària dels diversos centres docents del Principat. Una bona mostra és que l’any passat es van presentar un total de 175 poemes entre les diverses modalitats i les dues categories.

 

Podeu llegir les bases dels JOCS FLORALS INFANTILS I JUVENILS aquí