Etiquetes

, ,

El proper dia 15 d’abril de 2021, es celebrarà Ia 1a Edició dels Premis El Temps de les Arts tot coincidint amb el Dia Mundial de l’Art impulsat per la UNESCO i Andorra hi participa.

El Temps de les Arts és un portal digital de difusió de la cultura catalana en els àmbits de les arts visuals, el patrimoni, l’arquitectura, les arts escèniques i la música. Més enllà del seguiment de l’actualitat cultural i artística, la publicació inclou articles de reflexió, debat, crítiques, reportatges, i entrevistes sobre la cultura i les arts de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears i Andorra.

Aquests tenen com a objectiu estimular la cultura d’innovació en els territoris de llengua catalana i reconèixer el talent de creadors i projectes realitzats en cinc àmbits artístics: Arts visuals, Arts escèniques, Música, Arquitectura i Patrimoni. 

Els Premis reconeixen la participació i les iniciatives sorgides de tots els territoris, de pobles i ciutats, sigui quina sigui la seva dimensió.

A més, en un moment d’excepcionalitat com el present, també es valoraran aquelles iniciatives creatives i innovadores que s’han sobreposat amb una resposta positiva a les dificultats fruit de la crisi de la Covid-19. 

Per més informació, us adjuntem els enllaços i el document de premsa del propi certamen: 

Bases i contacte: 

http://premis.tempsarts.cat/bases/ 
http://premis.tempsarts.cat/contacte/ 

Xarxes socials: 

https://www.facebook.com/ElTempsArts 
https://www.instagram.com/eltempsdelesarts/?hl=es 

Més informació: 

http://premis.tempsarts.cat/el-temps-de-les-arts/ 
http://premis.tempsarts.cat/modalitats/ 
http://premis.tempsarts.cat/jurat/