Etiquetes

,

eMuseu
Cultura obre un concurs internacional per a l’embelliment dels entorns de l’Espai Columba 

Donar visibilitat a la imatge de l’entorn de l’Espai Columba i millorar-la. Amb aquest objectiu principal, el Ministeri de Cultura i Esports ha obert una convocatòria per seleccionar vuit artistes joves que participin en una instal·lació artística a l’exterior.

A l’entorn espacial de l’edifici de l’Espai Columba hi ha un mur, construït amb tòtems de formigó pintats de blanc, que delimita l’espai de l’aparcament de la plaça pública de l’exterior. L’actuació que es proposa pretén intervenir en aquest mur, creant un enllaç d’unió entre les pintures murals medievals que s’alberguen dins del museu iles actuals, que representaran els murals dels participants.
El concurs també pretén fer reviure les imatges pròpies de l’imaginari col·lectiu originals del segle xii i traslladar-les als nostres dies amb un significat i una estètica diferents i propis de l’actualitat.

Se cerquen joves d’entre 22 i 35 anys, tant nacionals com estrangers, que hagin cursat estudis superiors de disseny o belles arts.
El Ministeri de Cultura i Esports premiarà cada artista amb un guardó de 1.000,00 € per poder realitzar l’obra dissenyada, ja sigui amb els seus mitjans o amb la participació d’empreses de producció.

Les bases que es publiquen en aquesta convocatòria són un instrument per garantir el principi d’objectivitat, concurrència i publicitat del procés per a la selecció dels artistes, i també fixen els mecanismes de participació.
El plec de bases es pot descarregar gratuïtament des dels webs www.tramits.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits del Govern. Les persones interessades tenen des del 10 de març fins al 14 d’abril per presentar-s’hi.