Etiquetes

, , , , ,

El Cercle de les Arts i de les Lletres comunica que una vegada examinades totes les possibilitats i les dates de celebració, s’ha decidit convocar-los.

Les obres s’han de presentar entre el 27 de setembre i el 10 d’octubre de 2021, al Centre cultural i de congressos lauredià (CCCL de Sant Julià de Lória).

El vernissatge i el repartiment de premis tindrà lloc al Centre cultural i de congressos lauredià el dia 19 d’octubre de 2021 a les 20.00 h. En el mateix acte s’inaugurarà l’exposició amb les obres seleccionades, que estaran exposades des del dia 18 fins al 31 d’octubre a la mateixa sala.

Totes les obres trameses l’any 2020 pels premis han quedat automàticament acceptades per aquest any 2021, excepte que l’autor les retiri.

Totes les bases amb les dates actualitzades, encara provisionals, les podeu trobar a la seu web del Cercle:

http://cercleandorra.net/

També es comunica que aquest any s’ha decidit, tant pel tema de la COVID-19 com per ser més ecològics, no imprimir les Bases en paper. Estaran disponibles en la web del Cercle i es podran baixar com arxiu PDF (una vegada les tinguem completament actualitzades cap a mitjans d’abril).

Una de les darreres entregues dels premis ARTS ANDORRA al CCCL de Sant Julià de Lòria.