Etiquetes

, , , ,

El Cercle de les Arts i de les Lletres comunica que una vegada examinades totes les possibilitats i les dates de celebració, s’ha decidit convocar-los.

Les obres aspirants als premis s’hauran de trametre i presentar abans del 9 de setembre de 2021.

L’acte d’adjudicació dels premis es realitzarà a la parròquia d’Andorra la Vella el dia 11 de novembre del 2021. El lloc serà comunicat oportunament.

Totes les obres trameses l’any 2020 pels premis han quedat automàticament acceptades per aquest any 2021, excepte que l’autor les retiri. Tots els autors rebran una comunicació privada per tal d’informar-los. Si no el rep en uns dies, preguem als autors que van enviar les seves obres l’any 2020, que ens posin en contacte amb el Cercle: cercleartslletres@gmail.com

Totes les bases amb les dates actualitzades, encara provisionals, les podeu trobar a la seu web del Cercle:

http://cercleandorra.net/

Aquest any el Cercle ha decidit, tant pel tema de la COVID-19 com per ser més ecològics, no imprimir les Bases en paper. Estaran disponibles en la web del Cercle i es podran baixar com arxiu PDF (una vegada les tinguem completament actualitzades cap a mitjans d’abril).

Darrera imatge del Cap de Govern d’Andorra, Senyor Xavier Espot Zamora, premiats, jurats i membres del Cercle de les Arts i de les Lletres