L’editorial L’Orquídia de Darwin presenta un nou conte d’Albert Hernàndez dirigit al publique infantil Toli, el gosset invisible. Un viatge solidari. El conte és el segon lliurament en la qual el gos Toli, invisible pel do que li va atorgar la Fada dels Colors de l’Arc de Sant Martí, viu aventures molt d’actualitat en companyia del seu inseparable amic Ratolí de Cua d’Assot.

Albert Hernàndez I Xulvi és un autor valencià, àmpliament reconegut amb premis com: Benvingut Oliver (1988), l’*Encobert (1988), Premi Nacional de Literatura Juvenil Ciutat d’Ibi (1990), Premi de les Lletres Andorranes (1992) i Premi de les Arts i les Lletres del Govern de Andorra (1995), el premi de novel·la Modest Sabatè de la ciutat de Perpinyà (1997), Premi de la Crítica de l’Institut Interuniversitaris de Filologia Valenciana (2001) per l’obra Temps de fang, el premi de novel·la Enric Valor (2006) per El tango de l’anarquista, o el Premi Fiter i Rossell de Novel·la (2013) per La ciutat de les flors, entre altres. També premiat amb el primer premi de teatre de Vila-real amb l’obra Amigues.

Les il·lustracions han sigut realitzades per Jesús Padilla, il·lustrador i col·laborador de l’autor, que posseeix un estil molt peculiar i pròxim al públic infantil. Recentment ha col·laborat en un llibre que promou l’amor als animals, Taca, sus juegos y juguetitos, de María dels Àngels San Miguel.